Specificaties

Technische specificaties & informatie

Downloadbare bestanden

In de datasheets en handleidingen treft u de maatvoering, afbeeldingen, technische specificaties en een korte omschrijving aan.

Kijk voor meer informatie of vragen bij onze veel gestelde vragen.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Centenna brochure 2024

Klik hier voor de Centenna brochure 2024.

Wibrain specificaties

Specificaties per product

Wibrain-W1W2

Wibrain W1/W2 Trolley

Wibrain-H32

Wibrain H32 (C) Trolley

Wibrain-L10L20

Wibrain Locker L10/L20

Wibrain-W12C

Wibrain Cube W12C

Wibrain-W12A

Wibrain Cube W12A

Wibrain-Soundprotector

Wibrain Soundprotector

Wibrain-Protectorhoes

Wibrain Protectorhoes

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Kan ik een Wibrain trolley met 32-40 apparaten veilig op 1 stopcontact/stroomgroep aansluiten of moet ik speciale bouwkundige voorzieningen treffen

De Wibrain trolleys zijn v.v. diverse stroom beveiligingen waardoor u de trolley, gevuld met apparaten altijd, probleemloos op 1 stopcontact/stroomgroep kan aansluiten. De ingebouwde elektronica zorgt ervoor dat uw apparaten en uw stroomgroep niet overbelast en onder elke conditie worden opgeladen. Kijk in het specificatie sheet of de power management sheet voor meer details.

Waarvoor is de ingebouwde timer nuttig ?

Met de timer kunt u instellen wanneer de trolley gaat opladen. Dit kan handig zijn als u meerdere trolleys gelijktijdig wilt gaan laden. U stelt dan de starttijd (bijv. na schooltijd) steeds 2 uur later in. Het is ook handig omdat het laadproces de actieve ventilatie opstart. U kunt nu bepalen dat u overdag niet oplaad en daarmee ook geen ventilator geluid hoort in stilte ruimtes. Het is ook handig om een laadproces in een daluren tarief op te starten.

Waarvoor is de trolley van 2 zwenkwielen voorzien ipv 4 ?

Met 2 zwenkwielen is het mogelijk om makkelijker in een rechte lijn door de gang te rollen zonder dat de trolley gaat zwabberen.

Waarom is de trolley v.v. een groene knop naast de timer ? Wat doet deze knop ?

De goene knop is een RESET mogelijklheid indien het automatische laadsysteem niet opstart. In de handleiding treft u een uitgebreide instructie aan.

Is het mogelijk om ipad en chromebook mandjes te plaatsen in de trolley?

Ja, dat is mogelijk. Wibrain levert iPad/Chromebook mandjes waar 4 apparaten inpassen.

Wat is het voordeel van een trolley met bovenlader tov een trolley met deurtjes aan de voorzijde?

Een trolley met bovenlader stelt u in staat om op 1 laadhoogte apparaten in en uit te nemen. U hoeft niet te bukken en het hele in/uitlaad proces wordt hierdoor sneller en eenvoudiger. De Wibrain bovenlader met roldeur blijft qua formaat ook binnen het platvorm. U heeft geen uitstekende klap of schuif deuren . Hierdoor is het mogelijk om met 4 gebruikers gelijktijdig, rondom de Wibrain trolley, apparaten te plaatsen en uit te nemen.

Hoeveel Garantie zit er op de Wibrain trolleys?

De trolleys worden geleverd met 2 jaar Garantie. Het Wibrain service center zit in Houten. Neem bij vragen contact op met uw reseller of stuur een email naar info@wibrain.nl. Heeft u een defecte trolley, vul dan het reparatie formulier in welke u op deze pagina vindt. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Neem contact op