Selecteer een pagina

 

Onze Visie

Wij laden meerdere Chromebooks, tablets en Laptops t/m 15.6 inch gelijktijdig probleemloos op, zonder onnodig veel lifecycles van de batterijen van uw apparaten te verbruiken.

Daarnaast geloven we dat docenten en leerlingen sneller, prettiger en veiliger apparaten kunnen uitnemen en terugzetten als de opberg en oplaadtrolley één vaste ergonomische werkhoogte biedt.

Om onze visie te realiseren hebben we het ‘bovenlaad’ principe met 1 laadvloer ontwikkeld. De Wibrain trolleys zijn hierdoor altijd geschikt voor het plaatsen en uitnemen van apparaten geplaatst in Racks en/of mandjes (baskets) door leerlingen vanaf ongeveer 6 jaar.

De opdracht die we onszelf stelden bij de ontwikkeling van het Wibrain design was : We willen zoveel mogelijk apparaten veilig opbergen  in een compact, ergonomisch verantwoord, design. Daarnaast moest de trolley een echte ‘ alles-eter’  worden. Van KidsCover bumperhoezen t/m 15.6 inch laptops. Zou het mogelijk zijn om dit alles in 1 stopcontact op te kunnen laden , zonder dat de groep in de school overbelast wordt ? Dit moest gewoon lukken !

We werken hiervoor samen met het beroemde Meanwell uit Taiwan welke de voeding met piekspanning, overspanning en kortsluiting beveiliging levert; Het hart van de Wibrain trolley. Wilt u alle ins en outs weten over ons Power-management systeem dan kunt u hier het Power Management sheet downloaden.

Wibrain Generations

Vanwege het optimale productieproces en de korte communicatielijnen met onze fabriek kunnen we continue de productie ‘monitoren’ en waar nodig bijsturen en de trolley technologisch verder ontwikkelen. Hiervoor luisteren we goed naar de behoeften van docenten, IT Managers en andere gebruikers.

Indien u investeert in een Wibrain trolley bent u hierdoor altijd verzekerd van een actuele oplossing welke voldoet aan de nieuwste eisen en wensen in de markt.

Vanaf Generation2(September 2019) is de Wibrain trolley 3 cm minder diep geworden en is de productiewijze van de stalen behuizing aangepast tbv een beter bouwtechnisch en ergonomisch design.

Vanaf Generation3(December 2019) integreren we een electronische timer en voorzien we de trolleys van 2 zwenkwielen ipv 4

Voor alle technische verbeterpunten in het  Wibrain Generations programma  linkt u hier door naar het Generations sheet

Download hier de technische specificaties van de Wibrain

Download hier de informatie over Wibrain Generations